Mekka Reizen

9 votes, average: 4,00 out of 59 votes, average: 4,00 out of 59 votes, average: 4,00 out of 59 votes, average: 4,00 out of 59 votes, average: 4,00 out of 5 (9 beoordelingen)
Bezoekadres
Goudse Rijweg 17
3061 DA Rotterdam
Openingstijden
Email
info@mekka-reizen.com
Telefoon
010 - 212 10 84
Fax
010 - 212 10 84
KvK nr.
24300469
SGR nr.
2893
IATA code
57211033

De doelstelling van Mekka Reizen is om de Islamitische wereld dichter bij de klant te brengen. Dit doen we door o.a. door het sinds 2002 aanbieden van Umrah, Hadj en andere reizen naar landen waar veel moslims wonen.

Ons team in Nederland en in Saoedi-Arabië bestaat uit een tiental mensen die zeer gedreven zijn en over de nodige vakkennis beschikken

Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk in de Islamitische wereld van dienstverlening. Hierdoor zij wij in staat zijn om onze klanten de beste mogelijk service te bieden. Mekka-Reizen is daarom dé adviseur op gebied van religieuze reizen naar Mekka.

Het onderscheidende van Mekka-Reizen is dat wij nauw contact onderhouden met onze leveranciers en partners welke met uiterste zorg en aandacht door ons zijn geselecteerd.

Wij bieden reispakketten in alle mogelijke prijsklassen. Als u speciale wensen heeft kunnen wij elk reispakket waar nodig aanpassen. Wij verzorgen naast individuele reizen ook groeps- en studentenreizen.

Overige diensten

Naast het verzorgen van hadj en umrah reispakketten verzorgen we het gehele jaar door reizen naar verschillende bestemmingen zoals Maleisië,  De Verenigde Arabische Emiraten, Jordanië en Turkije.

Reizen van Mekka Reizen

Dit reisbureau heeft momenteel geen reizen in onze database staan.

Reviews

 1. Abdelouahab zegt:

  Ben twee maal met deze organisatie in zee gegaan en was zeer tevreden. Goede service en begeleiding, flexibele reisorganisator, top hotels en leuke uitjes. Wel een beetje aan de dure kant, maar dan heb je ook wat. De mensen die ik ben tegen gekomen die daar waren met een andere organisator waren veel goedkoper uit, maar kwamen wel thuis van een koude kermis.

 2. Wij zijn in mei 2013 met Mekka-Reizen op oemrah geweest onder religieuze begeleiding van Broeder Abou Ismail ( hafidaho Allah). De reis is perfect verlopen. Mooie 5 sterren hotels op enkele minuten loopafstand naar moskee. Prachtige en leerzame excursies gehad. Tot slot top! alhamdoelillah! Mekka-Reizen bedankt!

 3. As-Salamoe alaikoem!

  Ben met Mekka reizen meegeweest. Perfecte reisorganisatie. Dat wil zeggen luxe accommodaties de tripjes zijn goed georganiseerd maar wat het beste was… natuurlijk de Moskee en daarna de vriendschappen die ik eraan heb over gehouden. Moge Allah ons de kans geven om de reis nog vele malen te maken naar zijn Huis

 4. Salam molekom warahmatullah,

  Ik ben 2keer geweest met Mekka reizen en ben zeer tevreden!

  Goede accomodaties en Ma Shaa Allaah perfecte begeleiding!!

  Ga zo door!

  Wehelekom salam warahmatullah

 5. Salaamu alaykum warahmatu Allaah,

  Wij zijn afgelopen Mei geweest met Mekka reizen, Echt een Top organisatie ma shaa allaah alles picco bello geregeld en goede zorg voor de hele groep subhanallaah (groot en klein). Nu Hard sparen in shaa allaah en weer op bezoek bij Mekka reizen om te boeken voor Hadj in shaa allaah ya Rabie! Ben zeer tevreden en zou geen ‘andere’ organisatie willen so keep up the GOOD work ma shaa allaah! Moge Allaah jullie belonen voor al jullie goedheid en inzet! Allaahoemma amien! Jullie zuster.

 6. Jullie broeder en zuster fi deen zegt:

  Bismillaahi, ar-Rahmaani, ar-Rahiem,
  Alle Lof Zij Allah die ons in staat heeft gesteld om de Hadj te voltooien! Moge Allah ‘Azza wa Djal het van ons en iedereen die geweest is accepteren, Allahoemma Amien! Wij hebben echt een onvergetelijke tijd gehad Alhamdoelillaah! Ik raad echt iedereen aan om met Mekka Reizen te gaan. De broeders zijn zeer betrokken en geven oprecht om het welzijn van de pelgrims en houden zich aan hun woord en zijn flexibel. Ze zijn tevens in het bezit van kennis en goede akhlaaq ma sha Allah. Ze hebben alles goed voor ons verzorgd van A-Z (vervoer, accommodatie enz.) en ons voorzien van lessen en lezingen in het Berbers, Arabisch en Nederlands. De hotels zijn ook echt prachtig tabarak Allah. De uitstapjes zijn echt heel erg leuk en met name tijdens de ‘Umrah met Al-Yaqeen en broeder Aboe Ismael. Echt een super aanrader om in de meivakantie met hun mee te gaan! We kunnen niet wachten wanneer we weer aan boord te kunnen gaan met Mekka Reizen! Moge Allah de broeders van Mekka Reizen en degenen die hun helpen zegenen, beschermen en rijkelijk belonen, Allahoemma Amien! Moge Allah soubhanahoe wa Ta’ala het voor ons en voor iedereen vergemakkelijken om weer terug te keren naar de gezegende steden, Allahoemma Amien! Hayakoem Allah, wa salamoe ‘aleekoem wa rahmatoellaahi wa barakatoeh,

  Jullie broeder en zuster fi deen

 7. Benkodad zegt:

  Ik vind mekka-reizen een van de beste organisatie die ik ooit heb gekend met zijn luxe hotels bijna geen loopafstand ook luxe bussen alle afspraken zijn na gekomen en ik ben erg tevreden met onze broeder Abou Ismail (hafidaho Allah) en broeder abdellah, en ik hoop dat ik inchaallah weer terug met deze organisatie en in korte tijd.

 8. Ik vertrouw dit contact gezien de ervaringen van andere mensen. Wij gaan ook bij deze reisbureau onze UMRAH reis regelen.

Plaats een reactie

Belangrijk: Een review van een reisbureau zien wij als een amaanah. We willen iedereen er op wijzen dat eerlijkheid hierbij zeer belangrijk is. Onwaarheden zul je je voor moeten verantwoorden op de Dag des Oordeels.

Om fraude te voorkomen kunnen we alleen review accepteren met een geldig emailadres. Je email is niet zichtbaar voor anderen.

Hoeveel sterren geef je dit reisbureau?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (9 beoordelingen, gemiddeld: 4,00 van 5)
Loading...

*