Gerar Reizen

17 votes, average: 3,76 out of 517 votes, average: 3,76 out of 517 votes, average: 3,76 out of 517 votes, average: 3,76 out of 517 votes, average: 3,76 out of 5 (17 beoordelingen)
Bezoekadres
Benthuizerstraat 18
3036 CG Rotterdam
Openingstijden
Email
info@gerarreizen.nl
Telefoon
010 – 880 90 91
Fax
010 – 245 03 76
KvK nr.
24359133
SGR nr.

IATA code

Reizen van Gerar Reizen

Reviews

  1. Jasmina zegt:

    Salaam aleikoem wa rahmatoellaah,

    Afgelopen zaterdag zijn mijn man en ik alhamdoelillah teruggekomen van een geslaagde Hadj via Gerar reizen. Vanaf het begin was alles helder gecommuniceerd via de website en diverse bezoekjes aan het reisbureau. Tijdens de reis was er voldoende begeleiding en deze ging tot het uiterste. Zo vergat iemand een keer een tas in een taxi en zorgde onze begeleider er al rennend voor dat deze weer bij de eigenaar terugkwam. De beloftes die waren gedaan werden waargemaakt, m.u.v. het aantal dagen in Medina. Door een last minute wijziging vertrokken we namelijk een dag later maar dit werd door hen gecompenseerd. Er waren wat kleine verbeterpunten zoals verkeerde data die op ons contract stonden en dat we een keer lang moesten wachten in de bus zonder dat we wisten waarom maar ghair. De hotels waar we verbleven waren goed tot zeer goed en via diverse lezingen werden we op de hoogte gesteld van de rituelen van Hadj en ook kregen we het boekje van Sjeich Albaani. Ons reisgezelschap bestond uit slechts 20 personen en vrij veel jonge mensen, dat was erg aangenaam omdat we niet lang op elkaar hoefde te wachten en flexibel waren. Allah swt heeft ons in staat gesteld middels goede gezondheid en een goed plan van onze reisleider op 10 dhul Hijah het stenigen, de tawaaf ul Ifaada en de Sa’i nog voor Duhr uit te voeren, alhamdoelillah! Buiten de Hadj dagen om zijn mijn man en ik veel individueel op pad geweest en dat beviel ons goed. Ik raad iedereen aan om op zo jong mogelijke leeftijd op Hadj te gaan en deze prachtige verplichting zo goed mogelijk uit te voeren. Moge Allah ons allen hiertoe in staat stellen en onze goede daden accepteren, amien.

    Wa aleikoem salaam wa rahmatoellaahi wa baraktoeh

Plaats een reactie

Belangrijk: Een review van een reisbureau zien wij als een amaanah. We willen iedereen er op wijzen dat eerlijkheid hierbij zeer belangrijk is. Onwaarheden zul je je voor moeten verantwoorden op de Dag des Oordeels.

Om fraude te voorkomen kunnen we alleen review accepteren met een geldig emailadres. Je email is niet zichtbaar voor anderen.

Hoeveel sterren geef je dit reisbureau?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (17 beoordelingen, gemiddeld: 3,76 van 5)
Loading...

*