El Harameen

4 votes, average: 3,75 out of 54 votes, average: 3,75 out of 54 votes, average: 3,75 out of 54 votes, average: 3,75 out of 54 votes, average: 3,75 out of 5 (4 beoordelingen)
Bezoekadres
Witte De Withstraat 110 HS
1057 ZG Amsterdam
Openingstijden
Email
info@elharameen.nl
Telefoon
020-683 49 13
Fax
020-618 46 85
KvK nr.
34276531
SGR nr.

IATA code

Al Maghreb – El Harameen Reizen organiseert, regelt en coördineert hadj en umrah reizen sinds 1985 en is door het Saudische Hadj ministerie en de Saudische ambassade officieel geautoriseerd om hadj en umrah visa aan te vragen.

Reviews

 1. Twee keer met Umra geweest met El harameen. Bijna alles was goed georganiseerd. De tweede keer kreeg ik een korte periode voor vertrek een telefoontje waarin mij werd verteld dat door een miscalculatie het 3* hotel volgeboekt zat. Er is mij toen het aanbod gedaan om met zijn drieën in een 4* hotel door te brengen in een vierpersoonskamer incl. diner en ontbijt. Het prijsverschil zou gedeeld worden tussen elharameen en ons. Het aanbod met beide handen aangenomen. Achteraf was dit zeker geen vergissing. Het bedrag wat ik extra heb betaald zou ik voor een groot gedeelte sowieso kwijt zijn aan ontbijt en diner.
  Elharameen krijgt van mij geen 5 sterren omdat ik vind dat de prijzen over het algemeen best hoog liggen.

 2. Jasmina zegt:

  In april / mei 2013 ben ik alhamdoelilah met dit reisbureau op Umrah gegaan en dit was een geweldige ervaring. De reisleider had veel kennis en heeft ons goed begeleid, we hadden een fantastische groep, goede hotels en fijne uitstapjes waarbij veel over de islam werd verteld. De Umrah rituelen hebben mijn man en ik samen gedaan en daardoor waren we erg flexibel. Het hotel was dicht bij Haram en in Medina hadden we uitzicht op de Masjid! Ik zou zo weer met ze gaan in sha Allah, aanrader!

 3. A salaam o alleikom
  Zij verdienen 1 ster.

  Mijn oom is met umrah gegaan 21 december. Deze reis verliep goed tot aan het moment van terugkeer. Se vliegtuig had een defect in jedda. Hij heeft meermaals contact opgenomen met de organisator die in eerste instantie opnam. Daarna niet meer. Zij werden aan hun lot overgelaten. Zij hebben twee dagen op het vliegveld doorgebracht totdat de vliegtuig werd gerepareerd. Nooit meer meer met deze reisbureau. Er is nooit contact opgenomen met mijn oom.

 4. Top service!
  Mijn vader is elhamdolilah gister terug van zijn Hadj. En heeft niets te klagen, alles was goed!
  Hotels, ontbijt, diner, slaapkamers, leiding, tent.
  ALLES was elhamdolilah goed geregeld!

Plaats een reactie

Belangrijk: Een review van een reisbureau zien wij als een amaanah. We willen iedereen er op wijzen dat eerlijkheid hierbij zeer belangrijk is. Onwaarheden zul je je voor moeten verantwoorden op de Dag des Oordeels.

Om fraude te voorkomen kunnen we alleen review accepteren met een geldig emailadres. Je email is niet zichtbaar voor anderen.

Hoeveel sterren geef je dit reisbureau?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 beoordelingen, gemiddeld: 3,75 van 5)
Loading...

*