Celebrity Hajj

26 votes, average: 4,04 out of 526 votes, average: 4,04 out of 526 votes, average: 4,04 out of 526 votes, average: 4,04 out of 526 votes, average: 4,04 out of 5 (26 beoordelingen)
Bezoekadres
Pontanusstraat 271
1093 SH Amsterdam
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30
Zondag: Gesloten
Email
info@celebrityhajj.nl
Telefoon
020-616 78 99
Fax
KvK nr.
34271187
SGR nr.

IATA code

Celebrity Hajj is een reisbureau die zich al ruim 20 jaar op de markt bevindt. Naast normale ticketing zijn wij de specialist in pelgrimsreizen(Umrah en Hadj) naar Mekka. Ons doel is dan ook om deze reizen op een vertrouwde manier te faciliteren. Er gaat niets boven het zorgeloos vervullen van uw islamitische plicht. Wij zijn er van overtuigd dat onze aanwezigheid uw tevreden zal stemmen.

Naast onze schat aan ervaring, zijn wij in staat om persoonlijk visums te vervaardigen via de Saoedische Ambassade. We zijn een bekende bij de Saoedische Ambassade, en zijn in het bezit van een Hadj- en Umrah-licentie. Verder handelen wij niet via tussenpersonen en zijn wij transparant jegens de klant.

Sinds 2007 zijn wij in het bezit van een IATA licentie. Dit is een internationale beroepsvereniging, die ruim 93% van het internationale luchtverkeer regelt.

Ook hebben wij sinds kort een dochteronderneming in Marokko te Agadir genaamd,  Amoudou Travel, zijn wij nu nog gemakkelijker in staat om groepsreizen, safari’s en educatieve trips te realiseren naar Marokko.

Fotogallerij

Reizen van Celebrity Hajj

Reviews

 1. As salaam mo3alejkom hierbij wil ik inschallah mijn persoonlijke mening geven over reisbureau Celebrity Hajj en Umrah, het is een geweldige en betrouwbare reisbureau. Een man van zijn woorden. We zijn prima geholpen vanuit Amsterdam naar medina en van Jeddah naar Amsterdam. Onze verblijf is mede door de reisleider heel goed verlopen in zowel Mekka en Medina de hotels waren goed op loop afstand en bij vragen was de reisleider makkelijk te bereiken. Tijdens de Mazaraat is ons veel en duidelijke verhalen verteld over bijvoorbeeld berg Ohed en Majid Quba. We zijn met dit reisbureau als vreemde het vliegtuig in gestapt naar medina toe maar zijn terug gekomen als een hecht familie naar Amsterdam toe. Alhamdouliallah ik raad ook iedereen reisbureau Celebrity Hajj En Umrah aan.
  Wa3alejkommo salaam

 2. Top bedrijf, top service. Alhamdulillaah! Mocht ik ooit uitnodiging krijgen om de reis te maken dan raapleeg ik celebrity zeker!

 3. Salaam alaikom,

  Celebrity hajj word geleid door vader en zoon. Dit doen ze met veel enthousiasme en gedrevenheid wat hun ook siert.

  mij ervaring met celebrity hajj samengevat:
  – Goede voorbereiding voor vertrek en tijdens hadj
  – Afspraken zijn allemaal ruimschoots waargemaakt
  – goede en duidelijke communicatie
  – afspraak is afspraak
  kortom ik ben een zeer tevreden klant die dit jaar (2016) mee is gegaan voor hadj

  asalaam alaikom

Plaats een reactie

Belangrijk: Een review van een reisbureau zien wij als een amaanah. We willen iedereen er op wijzen dat eerlijkheid hierbij zeer belangrijk is. Onwaarheden zul je je voor moeten verantwoorden op de Dag des Oordeels.

Om fraude te voorkomen kunnen we alleen review accepteren met een geldig emailadres. Je email is niet zichtbaar voor anderen.

Hoeveel sterren geef je dit reisbureau?

1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (26 beoordelingen, gemiddeld: 4,04 van 5)
Loading...

*