Reisbureau aanmelden

Als u een reisbureau heeft en hadj en umrah reizen aanbiedt kunt een hele grote doelgroep bereiken door uw reispakketten en bedrijfsgegevens op onze website te plaatsen. Hadjinformatie.nl is dé Nederlandse informatiebron voor alles wat met hadj en umrah te maken heeft. Wij bereiken een hele grote doelgroep die geïnteresseerd is in het ondergaan van een van deze twee reizen.

Wat wij voor uw reisbureau doen

Plaatsing van uw Hadj en/of Umrah reispakket
Uw reispakket wordt in onze lijst van hadj en umrah reizen verwerkt. Elk reispakket heeft een eigen pagina met daarop alle opties en details. Onderaan deze pagina kan er via een formulier een vrijblijvende offerte worden aangevraagd. Deze aanvraag wordt automatisch naar uw e-mailadres verstuurd.

Hadjinformatie folders

Drukken en uitdelen van flyers
Wij flyeren bij moskeeën en op Islamitische evenementen om onze website onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Wij besparen u hiermee drukkosten en de tijd die u normaliter kwijt bent om zelf voor uw reisbureau te flyeren.

Adverteren via Google
GoogleWij kopen maandelijks advertenties bij Google in, om onze website te promoten en daarmee ook indirect uw reisbureau onder de aandacht te brengen.

profielpaginaEen profielpagina voor uw reisbureau
Naast het plaatsen van uw reizen krijgt u ook een profielpagina waar u uw reisbureau aan onze bezoekers kunt presenteren. Uw klanten hebben hier ook de mogelijkheid om een review van uw reisbureau achter te laten. Zo ontstaat er één gecentraliseerde en gecontroleerde plek voor hadj en umrah reisbureau reviews.

Video cameraEen videoreportage van uw reisbureau
Op de profielpagina van uw reisbureau kunnen wij tegen additionele kosten ook een korte video impressie van uw kantoor en uw medewerkers maken. Zo is het gemakkelijk voor de bezoeker om direct een indruk van uw bedrijf te krijgen.

Reisbureau filterWij filteren de branche van malafide reisbureau’s
Door onze strikte toelatingseisen filteren we de hadj en umrah markt van malafide bureau’s die u en toekomstige bedevaartgangers kunnen benadelen. Wij willen enkel samenwerken bij reisbureau’s die hun werk en hun klanten serieus nemen en kwaliteit willen bieden.

NieuwsbriefWij versturen een nieuwsbrief
Wij hebben een email lijst van bezoekers die zich via onze site voor de nieuwsbrief hebben aangemeld. Via deze nieuwsbrief versturen wij waardevolle informatie naar onze achterban en verwijzen terug naar onze site, wat indirect weer reclame is voor uw reisbureau.

Meld uw reisbureau vandaag nog aan

Via het onderstaande formulier kunt u uw reisbureau bij ons aanmelden. Na ontvangst van uw aanvraag mailen we u onze prijslijst en algemene voorwaarden.
  • Vertel in het kort wat over uw bedrijf en uw werkzaamheden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.