Over ons

Het team achter Hadjinformatie.nl bestaat uit een groep moslim professionals die de koppen bij elkaar hebben gestoken en hebben besloten dat de (online) informatievoorziening over de Hadj en de Umrah beter moet. De informatie op deze website is tot stand gekomen door samenwerking met reisbureaus en personen die al op hadj en umrah zijn geweest.

Het delen van informatie

Het doel van deze website is om de meest complete Nederlandstalige Hadj en Umrah informatiebron te zijn. Zo vaak horen we verhalen van anderen die één van deze reizen heeft ondernomen en op enig moment moeilijkheden heeft ervaren door gebrek aan informatie en begeleiding. De ervaringen van veel bedevaartgangers wordt mondeling doorgegeven, maar niet op een plaats verzameld, waar anderen er ook profijt van kunnen hebben.

Prijzen transparant maken

Een ander probleem waar velen van ons al jaren tegenaan lopen is de prijs van deze twee reizen. Voor de lancering van deze website was het onmogelijk om op een plaats de prijzen van Hadj en Umrah reisbureaus te vergelijken. Ons doel is om deze prijzen transparant op een website te vermelden en de bezoeker zo de mogelijkheid te bieden reispakketten met elkaar te vergelijken.

De best mogelijke bedevaart

De Hadj is de vijfde pilaar van de Islam en de beloning voor het verrichten van deze daad is groot. Het is een reis die velen van ons maar een keer in ons leven verrichten. Wij hopen dat we als team van Hadjinformatie.nl door het aanbieden van gestructureerde informatie een bijdrage te kunnen leveren aan de kwaliteit van jouw Hadj reis. Zo kun jij je als bedevaartganger zoveel mogelijk richten op het aanbidden van Allah de verhevene.

Like ons op Facebook

Fi Amani Illah

Team Hadjinformatie.nl