Doe mee aan de Nationale Hadj Enquête 2013

Nationale Hadj Enquête 2013Dit jaar zijn er weer duizenden moslims uit Nederland vertrokken om de hadj te verrichten. Inmiddels zijn alle pelgrims terug en hebben zij hun ervaringen gedeeld met vrienden en familie. Ook wij hebben een groot aantal emails en reisbureau reviews ontvangen van pelgrims die dit jaar de hadj hebben verricht. Helaas waren de emails in de meeste gevallen van pelgrims die hun beklag deden over een reisbureau wat haar afspraken niet was nagekomen.

Wij willen naar aanleiding van de positieve en negatieve verhalen, door middel van een online enquête onderzoeken in welke mate de hadjgangers van dit jaar tevreden zijn over de dienstverlening van de reisbureaus.

Om dit te kunnen doen zijn we de Nationale Hadj Enquête 2013 gestart. Wij geloven dat door zoveel mogelijk feedback van hadjgangers te verzamelen, we een goed beeld kunnen krijgen van de kwaliteit die de reisbureaus tijdens de hadj van dit jaar hebben geleverd.

Tot nu toe is het vaak zo dat zowel de positieve als negatieve ervaringen enkel worden gedeeld met vrienden en familie. Voor velen is dit namelijk een reis die zij eenmaal in hun leven ondergaan, waardoor ze hun ervaringen met het reisbureau enkel delen met bekenden in plaats van het op grotere schaal met anderen buiten hun directe omgeving te delen

Het volgend jaar gaan er insha Allah weer duizenden moslims op hadj die in veel gevallen deze reis ook maar een keer in hun leven ondergaan. Wanneer we de ervaringen elke keer enkel blijven delen met vrienden en familie is de kans groot dat zowel de reisbureaus als diegenen die op hadj willen gaan, dezelfde fouten blijven maken.

Wij vragen een ieder die in 2013 zelf op hadj is geweest of een familielid of kennis heeft die dit jaar de hadj heeft verricht, om deze enquête in te vullen of te delen via de email of social media.

Vul de Nationale Hadj Enquête 2013 in!

Had je dit jaar een hadjreis geboekt maar heb je deze voortijdig geannuleerd? Vul dan alsnog de enquête in en laat ons weten waarom je de reis hebt geannuleerd.

Plaats een reactie

*