Disclaimer

Om het een en ander duidelijk te maken hebben we een disclaimer opgesteld.

  1. Wij streven er naar om de beste informatiebron te zijn op het gebied van de Hadj en Umrah. De informatie op deze website is tot stand gekomen in samenwerking met ervaren pelgrims en reisbureaus.
  2. Wij zijn geen reisbureau en kunnen daarom ook geen eigen offertes versturen. Offertes voor de Hadj en de Umrah kunnen via de offerteformulieren bij de desbetreffende reisbureaus worden aangevraagd.
  3. Reisbureaus betalen ons niet om op de hadj- of umrah prijslijst te staan. Deze informatie halen wij van hun website, of krijgen we per email aangeleverd.
  4. Wij proberen om ten allertijde feitelijk juiste informatie te publiceren. Fouten zijn echter menselijk. We doen ons uiterste best om enkel en alleen feitelijke juiste informatie te plaatsen om onze bezoekers zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Mocht je iets vinden wat volgens jou niet klopt, neem dan contact met ons op.
  5. Wij zijn een onafhankelijk initiatief zonder enige banden met reisbureaus. Wij werken niet voor de reisbureaus en zijn ook geen aandeelhouder.
  6. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de informatie die reisbureaus op hun eigen website plaatsen.
  7. De klantreviews op een reisbureau pagina worden door ons gecontroleerd en eventueel geverifieerd, om zo fraude te voorkomen. Wij willen een eerlijke afspiegeling zijn van de klanttevredenheid binnen de Hadj en Umrah reisbranche.
  8. Wij zijn geen onderdeel van het Saudische Hadj ministerie. Vragen die aan hun zijn gericht kunnen wij niet beantwoorden.